هزینه ارسال بار به ترکیه چقدر است؟

هزینه ارسال بار به ترکیه چقدر است

پروسه ارسال بار به کشورهای مختلف نیازمند این است که شما از یک سری از شرکت‌ها کمک بگیرید و از خدمات آنها استفاده کنید. ترکیه به عنوان کشور همسایه و نزدیک به ایران جزو کشورهایی است که همیشه حمل و نقل کالاها و ارسال بار از ایران به آن بیشتر از کشورهای دیگر انجام می‌شود. به همین دلیل ما در این مقاله تصمیم گرفتیم که راجع به ارسال بار به ترکیه صحبت کنیم و هزینه‌ها را برایتان برآورد کنیم تا ببینید که شرایط چگونه است و چه مراحلی را باید طی کنید تا بتوانید به این همسایه بار ارسال کنید. با ما همراه باشید تا اطلاعات کافی را در این زمینه در اختیارتان قرار دهیم.

نحوه ارسال بار به ترکیه

برای ارسال بار به کشور ترکیه مانند هر کشور دیگری باید یک سری مراحل را طی کنید. مراحلی که در ادامه به شما معرفی می‌کنیم، جزو ضروریات هستند. اگر می‌خواهید ارسال بار به ترکیه را بدون هیچ مشکلی انجام دهید، حتماً باید اقدامات زیر انجام شود تا خیالتان راحت باشد که تمامی اجناس به سلامت به مقصد می‌رسند و می‌توانید آنها را در کشور ترکیه تحویل بگیرید. با ما همراه باشید تا این مراحل را به شما توضیح دهیم:

مشاوره و بسته‌بندی

اولین مرحله‌ای که باید انجام دهید، مشاوره و بسته‌بندی است. فرقی ندارد که می‌خواهید ارسال بار را به صورت هوایی انجام دهید یا زمینی. در هر صورت مرحله بسته‌بندی اهمیت بسیار زیادی دارد اما قبل از اینکه بسته‌بندی انجام شود، یک مشاوره رایگان برایتان انجام می‌دهند که در اکثر شرکت‌ها از جمله هیراد ترابر ترکیه چنین موضوعی وجود دارد.

کادری که داخل این شرکت فعالیت می‌کنند، می‌توانند تمامی مبلمان، لوازم منزل، چمدان‌ها، کمد و میز و همچنین تجهیزات بزرگ را به خوبی مورد بررسی قرار داده و بسته‌بندی آنها را مطابق با نوع وسیله انجام دهند. در نتیجه پالت‌بندی انجام می‌شود و آنها را برای ارسال بار به ترکیه آماده می‌کنند.

انجام تشریفات گمرکی

مرحله دوم انجام تشریفات گمرکی است. زمانی که می‌خواهید ارسال بار را انجام دهید، فرقی ندارد که این کار را برای چه پایانه‌ای انجام می‌دهید و در هر صورت باید تشریفات گمرکی را به انجام برسانید. در کل یک سری مدارک وجود دارد که آنها را از شما می‌گیرند تا تشریفات گمرکی و امور مربوط به گمرک به درستی انجام شود که شامل موارد زیر هستند:

  • اصل پاسپورت فرد فرستنده و گیرنده
  • اصل کارت ملی فرد فرستنده و گیرنده
  • کپی بلیط‌ها
  • لیست بسته‌بندی کالا همراه با ابعاد بسته‌ها به واحد سانتی‌متر
  • ارائه آدرس کامل فرد فرستنده و گیرنده همراه با کد پستی و شماره تلفن

نکته مهمی که باید به آن توجه کنید، این است زمانی که قرار است تشریفات گمرکی انجام شود و بازرسی کالا توسط مسئولین مربوطه صورت بگیرد، خود فرد مسافر هم حتماً باید در آنجا حضور داشته باشد که معمولا ۳ الی ۴ روز قبل از خروج شما به عنوان مسافر از کشور این پروسه انجام می‌شود.

صدور بارنامه

بعد از اینکه تشریفات گمرکی به انجام می‌رسد، صدور بارنامه انجام خواهد شد. در واقع شما می‌توانید از یک خط هوایی معتبر در سطح جهان بارنامه را صادر کنید. بارنامه حتماً باید به مقصد ارسال شود. زمانی که قرار است حمل بار صورت بگیرد، این بارنامه است که به شما کمک می‌کند کار خود را قانونی پیش ببرید. یعنی می‌توانید رهگیری بار را خیلی راحت با بارنامه انجام دهید و خیالتان راحت باشد که همه چیز درست، اصولی و قانونی است.

ترخیص و تحویل بار

مورد دیگری که باید آن را به خاطر داشته باشید، مسئله ترخیص و تحویل بار است که قرار است از گمرک‌های مختلف از جمله گمرک ترکیه به درستی انجام شود. البته که ترکیه اخیراً قوانین سختگیرانه‌ای را وضع کرده و نسبت به بار ورودی مسافران مختلف بیشتر از قبل حساسیت نشان می‌دهد. در هر صورت برای ارسال بار به ترکیه مرحله ترخیص و تحویل بار اهمیت بسیار زیادی دارد.

نکات مهمی که باید آنها را رعایت کنید تا تمامی مراحل بالا درست انجام شود، شامل موارد زیر هستند:

  • فرد فرستنده و گیرنده حتماً باید یک نفر باشد.
  • فردی که گیرنده بار است، حتماً باید اجاره نامه در اختیار داشته باشد.
  • فرد گیرنده در ترکیه باید اقامت دائم داشته باشد.
  • از آخرین سفر فرد گیرنده به کشور ایران نباید بیشتر از سه ماه گذشته باشد.

ارسال بار به ترکیه با اتوبوس

از آنجایی که کشور ترکیه به عنوان یک کشور همسایه فاصله زیادی با ایران ندارد، در نتیجه خیلی‌ها انتخاب می‌کنند که ارسال بار به ترکیه را با اتوبوس انجام دهند. البته شما می‌توانید به غیر از اتوبوس، وسایل نقلیه دیگر را هم انتخاب کنید که شرایط آنها مشابه است و می‌تواند لوازم‌تان را با سلامت کامل به مقصد برساند. به هر حال شرایطی وجود دارد که برای ارسال بار به ترکیه با اتوبوس باید آنها را در نظر بگیرید که شامل موارد زیر هستند:

بیمه حمل و نقل بین‌المللی

اولین موردی که باید به آن توجه کنید، این است که رانندگان اتوبوس حتماً باید بیمه حمل و نقل بین المللی داشته باشند تا در صورت آسیب به وسایل یا هر مشکل دیگری بتوانند به راحتی آن را جبران کنند.

اتوبوس مجهز

مورد دیگری که باید به آن توجه کرد، اتوبوس مجهز است. هر خودرویی که به عنوان باربری به ترکیه مورد استفاده قرار می‌گیرد، باید کاملاً از لحاظ ایمنی استانداردهای لازم را داشته باشد. مثلاً زنجیر چرخ، جعبه کمک‌های اولیه و کپسول آتش نشانی جزو این موارد هستند.

مدارک ایمنی خودرو

از دیگر مواردی که حتماً باید به آن توجه کرد، این است که فرد راننده تمامی مدارک ایمنی خودرو را داشته باشد. اگر شما به شرکت‌های معتبر مانند هیراد ترابر ترکیه مراجعه کنید، آنها به شما تمامی مدارک را اعلام می‌کنند که شامل لاستیک آجدار، کارت معاینه فنی اتوبوس و غیره است که نشان می‌دهد خطری لوازم شما را تهدید نمی‌کند.

اسناد حمل و نقل

از موارد دیگری که برای ارسال بار به ترکیه با اتوبوس اهمیت دارد، اسناد حمل و نقل است. در واقع شما می‌توانید از این طریق تعیین کنید که وزن و حجم بار باید چقدر باشد، چه کسی آن را تحویل بگیرد و در کجا این اتفاق بیفتد.

لوازم ممنوعه برای ارسال بار به ترکیه با اتوبوس

یک سری لوازم هستند که شما نمی‌توانید آنها را با اتوبوس به ترکیه انتقال دهید. البته ارسال بعضی از آنها از طریق راه‌های دیگر هم امکان‌پذیر نیست. این لوازم شامل موارد زیر می‌شود:

  • محموله‌های خطرناک ذکر شده در آیین نامه حمل و نقل
  • بار غیر بهداشتی
  • اجناس مالی مانند اوراق بهادار و چک
  • مواد غذایی فاسد شدنی
  • بار با وزن بیشتر از ۴۰ کیلوگرم
  • مواد مخدر
  • بار قاچاق یا اسلحه

حمل بار به ترکیه با هواپیما

شما می‌توانید در زمان صرفه‌جویی کنید و ارسال بار به ترکیه را از طریق هواپیما انجام دهید که به آن فریت بار هوایی هم گفته می‌شود. در چنین شرایطی باید موارد مهمی را در نظر بگیرید. مثلاً اینکه هزینه ارسال بار به ترکیه از طریق هواپیما بیشتر از اتوبوس است و تعرفه آن بر اساس عوامل مختلفی تعیین می‌گردد که باید راجع به آنها صحبت شود. به هر حال تمامی مراحلی که بالاتر در مورد مراحل ارسال بار به ترکیه به شما توضیح داده شد، شامل ارسال بار هوایی می‌شود. در نتیجه از طریق هواپیما می‌توانید خیلی راحت ارسال بار را انجام دهید.

هزینه ارسال بار به ترکیه از طریق هواپیما

چنانچه می‌خواهید این کار را از طریق هواپیما انجام دهید، یک سری عوامل هست که هزینه را تعیین می‌کند و شامل موارد زیر می‌شود:

  • هزینه بسته‌بندی
  • هزینه حمل بار تا فرودگاه و قسمت باربری
  • هزینه توزین، بارگیری، تخلیه و انبارداری کالا
  • هزینه مجوزها
  • هزینه بارنامه هوایی
  • هزینه تشریفات گمرکی

هزینه حمل بار به ترکیه با اتوبوس

هزینه حمل بار به ترکیه با اتوبوس به عوامل مختلفی بستگی دارد. اینکه شما می‌خواهید بار را به چه شهری برسانید یا اینکه چه میزان و چه حجمی بار دارید، همه این‌ها می‌توانند روی قیمت تاثیرگذار باشد. بیمه بار و وزن بار دو عامل تعیین کننده برای هزینه‌ها هستند. از طرفی شرکت‌های مختلف تعرفه‌های متفاوتی را در نظر می‌گیرند. اگر می‌خواهید اطمینان خاطر کافی از سلامت بار خود داشته باشید و بتوانید در سریع‌ترین زمان ممکن انتقال بار را انجام دهید، ما سایت هیراد ترابر را به شما پیشنهاد می‌کنیم که نه تنها تمامی دستورالعمل‌های مهم را در این زمینه اجرا می‌کند، بلکه هزینه استانداردی را نیز از شما اخذ خواهد کرد.

ارسال بار به ترکیه یکی از اقدامات رایجی است که افراد از ایران زیاد آن را انجام می‌دهند. به خاطر اینکه ترکیه کشور همسایه محسوب می‌شود. در نتیجه مردم ایران و ترکیه معاملات زیادی دارند و خیلی از ایرانیان ارسال بار به این کشور را به دفعات انجام می‌دهند. اگر شما نیز تصمیم به انجام این کار دارید، در این مقاله به طور کامل برایتان توضیح دادیم که ارسال بار به این کشور چه شرایطی دارد و دقیقاً باید چه کار کنید.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
نظر شما برای ما مهم است، لطفا نظر دهید.x